Saci mari umpluți cu deșeuri de pardoseală, gata de transport către centrele de reciclare Tarkett.

ReStart®: Reciclarea prin ochii clienților noștri

Reciclarea este un pas simplu și esențial în călătoria ta către sustenabilitate! Urmărește patru testimoniale ale clienților noștri pentru a afla despre experiența lor cu programul Tarkett de preluare și reciclare a pardoselilor. Descoperă cum poți economisi emisii de CO2, reduce costurile, crește circularitatea și obține un avantaj competitiv dacă te alături programului ReStart®.
 

Promovarea economiei circulare prin programul ReStart®

Urmărește interviul Tarkett cu Dariusz Marnic, Director de Marketing, și Daniel Turzyński, Director de Operațiuni, la Algeco Polonia și Europa de Est. Algeco face parte din Modulaire Group, un grup de companii care furnizează soluții modulare la nivel mondial pentru clădiri temporare și fixe, birouri, magazine, spitale și stații de tren provizorii. Algeco Polonia s-a alăturat programului ReStart® în 2022.

În acest videoclip, ei explică modul în care programul ReStart® le-a permis să crească gradul de reutilizare și reciclare a materialelor din clădirile lor modulare, contribuind astfel la reducerea emisiilor de CO2 și a costurilor.

Evitarea emisiilor de carbon

Urmărește interviul Tarkett cu Olivier Berthoud, care conduce Soltechnic, o companie cu sediul în Orléans, care furnizează toate tipurile de pardoseli. Olivier explică modul în care programul ReStart® l-a ajutat să gestioneze deșeurile de pardoseală și cum ReStart® a fost o alegere ideală și lipsită de dificultăți. Din 2020, prin intermediul ReStart®, Soltechnic a reciclat peste 24 de tone de deșeuri (inclusiv dale de mochetă și pardoseli din PVC), ceea ce reprezintă 40 de tone de emisii de CO2 economisite.

Reducerea costurilor

Urmărește interviul Tarkett cu Kristel Leerkes, proprietar și director al Boerhof Project Interiors din Heeten, Olanda. Boerhof Project Interiors oferă totul pentru interioare de proiect, inclusiv furnizarea de pardoseli. Boerhof Project Interiors s-a alăturat ReStart® aproape de la începutul programului. Acest client evidențiază modul în care programul ReStart® de la Tarkett le-a permis să realizeze reducerea costurilor, pe lângă beneficiile de mediu și economisirea de CO2.
 

Avantaj competitiv

Urmărește interviul Tarkett cu Anthony Francis, director general al Mayfield Floors, un furnizor și instalator de pardoseli comerciale cu sediul în Manchester. Anthony explică de ce Mayfield Floors s-a alăturat programului ReStart® al Tarkett, contribuind la reciclarea vechilor dale de mochetă în loc să le trimită la groapa de gunoi sau la incinerare. El afirmă clar cum ReStart® îi aduce un avantaj competitiv.

Alătură-te programului ReStart®

Reciclarea conservă resursele naturale ale lumii și contribuie major la reducerea schimbărilor climatice. Dar a face ceea ce trebuie nu este întotdeauna ușor. Cum poți fi sigur că pardoseala pe care o instalezi sau cea folosită revine pentru o a doua șansă și nu ajunge la groapa de gunoi sau la incinerare?

Poți face parte din călătoria noastră către o lume neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, alăturându-te programului nostru ReStart®.