Transylvania College

Transylvania College

2022 | Cluj-Napoca, România

Galerie de imagini

„Cum arată spațiul ideal de învățare pentru elevii și profesorii de la Transylvania College?”

Peste 40 de profesori și 30 de elevi de vârste diferite au fost implicați direct în conturarea viziunii asupra unei școli ideale - frumoasă, funcțională și ergonomică - în cadrul unui proiect educațional de transformare totală a școlii din Cluj-Napoca. Prin ajutorul metodologiei „well@school”, care identifică eficient grupurile țintă și abordează spațiul din perspectiva beneficiarilor direcți, s-au organizat peste 10 focus grupuri, interviuri și ateliere. Prin urmare, rezultatul este un spațiu agil, flexibil, luminos și modern, unde profesorii și elevii se simt bineveniți și inspirați.

Crearea unui standard de inovație în educație

Pentru Transylvania College s-au ales cele mai bune soluții de pardoseală, care să se potrivească nevoilor elevilor și profesorilor. Designul îndeplinește perfect cerințele educaționale și asigură bunăstarea optimă în școală. Au fost renovați 4000 de metri pătrați și au fost instalate următoarele colecții de pardoseală Tarkett:

IQ Eminent – covor PVC omogen dur și ultra-durabil, ideal pentru zonele cu trafic intens și foarte intens.

Tapflex Excellence și Tapiflex Stairs – colecții din PVC eterogen, potrivite atât pentru utilizare în aplicații rezidențiale, cât și în zone cu trafic intens, cum ar fi școlile și spitalele.

DESSO Fields și DESSO Fuse – mochete modulare, soluția ideală pentru pardoseli în facilități de afaceri și publice, datorită modularității lor.

iD inspiration 55 – oferă posibilități nelimitate de amenajare datorită formatului modular, care permite transformarea flexibilă a spațiului pentru a răspunde cerințelor în continuă evoluție ale muncii și vieții, fără a compromite sănătatea și mediul. Pardoseala devine noul teren de joacă cu LVT.

 

Colecții sugerate

Despre

Descoperiți cum se integrează pardoselile Tarkett într-un mediu cromatic bine echilibrat la Transylvania College, un prestigios institut de învățământ din Cluj-Napoca.

Designer / Arhitect

Morphoza

Contractant

Morphoza

Segment

Categorie produs