spatii de invatare

Design flexibil pentru școli

Crearea unor spații moderne

Ofertă diversificată de materiale

university entrance hall

Pentru a sprijini dezvoltarea unor noi medii de învățare modulare, Tarkett a dezvoltat o abordare bazată pe o gamă variată de materiale. Oferim pardoseli adaptate pentru diverse nevoi: trafic intens, reducerea zgomotului, întreținere minimă, înlocuire ușoară, durabilitate excelentă etc.

Această ofertă cuprinde o gamă largă de materiale, de la PVC și linoleum la mochetă, pardoseală LVT și multe altele. Cu o varietate de culori și texturi ușor de combinat, această gamă de materiale ajută la crearea unor ambiente ergonomice, incluzive și care încurajează învățarea.

Importanța culorii în mediul educațional

Culorile unui spațiu acționează ca un stimul vizual și transmit un mesaj plin de semnificație, trezesc senzații și provoacă emoții. Ele joacă un rol crucial în influențarea comportamentului și a deciziilor noastre.
În școli și universități, culoarea poate juca mai multe roluri dincolo de cel pur decorativ. Poate acționa ca un indicator, oferind îndrumări clare utilizatorilor pe măsură ce se deplasează între diferite zone.
Schemele de culori din mediile educaționale pot, de asemenea, să stimuleze sentimentul de bunăstare în rândul elevilor, studenților și profesorilor, indiferent dacă au nevoie de liniște și concentrare pentru învățare sau, dimpotrivă, de energie și entuziasm pentru socializare sau lucru în colaborare.
În funcție de nuanță și poziționare, culorile de pe pereți, pardoseală și mobilier îi pot învălui pe cei care folosesc spațiul, le pot direcționa privirea sau le pot distrage atenția.

transition space, school, modern, mobility
transition space, school, restful, break

Tendințe și referințe în educație

Pardoseli recomandate pentru instituțiile de învățământ

Școlile flexibile și modulare necesită soluții care să răspundă nevoilor diferitelor spații specifice.
Descoperiți pardoselile noastre recomandate pentru a construi școli concepute pentru bunăstarea tuturor, contribuind în același timp la protejarea planetei.
Colecțiile prezentate mai jos sunt parte a Selecției noastre Circulare, o selecție riguroasă a celor mai sustenabile produse din portofoliul nostru: materiale sigure pentru sănătate și mediu, fără ftalați, nivel optim de COV ȘI RECICLABILE DUPĂ UTILIZARE.

Tarkett Lino

Pardoseală din linoleum pe bază biologică - certificat Cradle to Cradle ® Gold sau Silver

AirMaster

Dale de mochetă care reduc praful fin - Premiate cu eticheta GUI Gold Plus

Excellence Genius

Covor PVC eterogen - Instalare fără adeziv

Articole recomandate

Prisma College, Arnhem Olanda
Universitatea Prisma

Descoperă noua clădire a universității Prisma unde a fost instalat linoleumul Style Emme xf² de la Tarkett, contribuind la atmosfera naturală, calmă și primitoare a spațiului.

Homogeneous Vinyl, Heterogeneous Vinyl, Modular Carpet, Luxury Vinyl Tiles
Transylvania College

Descoperiți cum se integrează pardoselile Tarkett într-un mediu cromatic bine echilibrat la Transylvania College, un prestigios institut de învățământ din Cluj-Napoca.